Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

82ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Έσπασε την παράδοση ο ΝΟ Θεσσαλονίκης

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια αναδείχθηκε πολυνίκης της Α΄Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος (82ο φέτος) Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 8/5 στο Σχοινιά.

Ο ΝΟΘ συγκέντρωσε 20 μετάλλια εκ των οποίων 10 χρυσά, 5 ασημένια και 5 χάλκινα έναντι 19 του ΝΟ Ιωαννίνων (8 χρυσά 6 ασημένια και 5 χάλκινα). Τρίτος πολυνίκης ήταν ο ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου με 13 μετάλλια (6-5-2). Τον συγκεντρωτικό πίνακα των μεταλλίων μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Και φέτος οι μάχες στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά ήταν πολλές και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατοντάδων θεατών που βρέθηκαν στην Ολυμπιακή εγκατάσταση το τριήμερο.

Ξεχώρισαν βέβαια οι τελικοί των οκτακώπων ανδρών και γυναικών οι οποίοι και έκλεισαν τους αγώνες όπου στους πρώτους επικράτησε ο ΝΟ Ιωαννίνων ενώ στις γυναίκες νικητής ήταν ο ΝΟΘ. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τελικών της τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Η Β΄Φάση του 82ου Πανελληνίου πρωταθλήματος για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 23 και 24 Ιουλίου.