Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία
Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων

Μαζική συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης του 2017

 

Ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων του 2017 διεξάγεται το σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Περισσότεροι από 170 αθλητές κι αθλήτριες από την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων όλης της Ελλάδας και συγκεκριμένα από 23 θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την ένταξή της στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις της χρονιάς που ξεκίνησε πριν δυο μήνες.

Δεν αρκεί βέβαια μόνο η συμμετοχή και η καλή απόδοση σε αυτό τον 1ο αγώνα Αξιολόγησης αφού για να θέσουν υποψηφιότητα όσοι διακριθούν το σαββατοκύριακο θα πρέπει να λάβουν μέρος και στον 2ο αντίστοιχο Αγώνα Αξιολόγησης που θα διεξαχθεί 1 και 2 Απριλίου.

Οι αγώνες αφορούν στις κατηγορίες Ανδρών –Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων με τα σκιφ και τις δίκωπες να ανοίγουν την αυλαία των αγωνισμάτων στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου ενώ η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το μεσημέρι της Κυριακής.    

Την όλη επιτήρηση του 1ου Αγώνα Αξιολόγησης έχει ο επικεφαλής Ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Αθανασιάδης με τους συνεργάτες του Τόλη Παλαιοπάνο, Χρόνη Βλασταρίδη και Κώστα Κοντομανώλη με τους οποίους θα επιλέξει τους αθλητές που θα παραμείνουν στη συνέχεια για προπονητικό κοινόβιο στο Σχοινιά.  

Αναλυτικά την Εγκύκλιο του 1ου Αγώνα μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ